5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya birlik katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile konulevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart baplardan ayrılmasının cihetı saf son mesabe farklı paha skalasına sahiptir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlamlıklı şekilde iblağ etmek evetğu muhtevain, muhtemel olan en güdük sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini bulmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta tenha kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında henüz geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve bakımı dahil bulunmak üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık mualla nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı yangın kapısı Menteşesi denir.

Binaların yapısına orantılı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Report this wiki page